Meld deg på lanseringsseminaret

Sikt – Kunnskapssektorens tjenesteleverandør og OsloMet – Storbyuniversitetet inviterer alle som er opptatt av deling og gjenbruk av data til å delta på et lanseringsseminar for Surveybanken. Les mer og meld deg på her.

Arrangementet vil også strømmes. Lenke til direktesendingen (ljsp.lwcdn.com). Det er ikke behov for å melde seg på dersom man skal følge arrangementet digitalt.

Agenda:

  • Kl. 09.30: Dørene åpner, enkel servering.
  • Kl. 10.00: Introduksjon: Hva ønsker vi å oppnå med Surveybanken? Ved konferansier Per Martin Norheim-Martinsen (viserektor FoU ved OsloMet), Kåre Hagen (prosjekteier ved OsloMet), Astrid Meland (journalist og kommentator i VG), Christen Krogh (rektor ved OsloMet) og Roar Olsen (direktør i Sikt).
  • Kl. 10.30: Demonstrasjon av Surveybanken ved Bjarne Øymyr (prosjektleder i Sikt).
  • Kl. 10.55: Pause.
  • Kl. 11.05: Hvordan kan Surveybanken bidra til mer og bedre bruk av sentrale surveyer? Ved Anders Bakken (Ungdata ved OsloMet), Elisabeth Ivarsflaten (Norsk medborgerpanel ved Universitetet i Bergen) og Mari Holm Ingelsrud (YS Arbeidslivbarometeret ved OsloMet).
  • Kl. 11.40: Hvordan lykkes Surveybanken fremover? Ved Bodil Agasøster (produktområdeleder, Sikt), Hege Undem Store (direktør, Universitetsbiblioteket ved OsloMet) og Vigdis Kvalheim (divisjonsdirektør, Sikt).
  • Kl. 12.00: Lunsj serveres i samme lokale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *